За нас - Шангај Bosun абразивни копродукции, ООД

за нас

38a0b9232

Шангај Bosun абразивни копродукции, Ltd е професионална абразивни компанија, која може да истражување, производство и продажба на сите видови на абразивни. Главните производи вклучуваат сите видови на челик шут, челик ронки, челик шут сече жица, од нерѓосувачки челик топки, алуминиум топки, топки, цинк, бакар топки како и бакар песок, корунд кафеава, црна корунд и така натаму. Компанијата има современа опрема и технологија, силна технологија сила и совршена методи на контрола на квалитетот. На производи се строго произведени и тестирани во согласност со релативен стандард, така што се доверени од страна на нашите клиенти и да бидат избрани како што е назначено на производот од страна на многу компании кои произведуваат песок-експлозија опрема.

Компанијата има положено ISO9001 меѓународен систем за квалитет сертификација, производите се широко се користат во изградба на бродови, контејнери, автомобили, челик, леење, машини, рударство, камен и други индустрии, кои се продаваат во повеќе од 20 провинции и градови на Кина, и се извезуваат во САД, Канада, Европа и Југоисточна Азија. Нашите производи и квалитетот е прифатен од страна на клиентите во целиот свет.

Компанијата се развие бренд преку увоз на професионални талент за управување, технички иновации и развој на производот. Кодексот на однесување на компанијата се прават практични работи, нагласувајќи ефикасност, соработуваат искрено и правење на заеднички развој. И начело на компанијата се прави напредок од технологијата, кои бараат ефикасност со трошоците, развој на квалитетот, како и подобрување на управувањето. Со користење на напредни маркетинг и сервис концепт да се зголеми вредноста и кредит на компанијата и обезбедување на високо квалитетни производи и услуги на клиентите во земјата и во странство. Ајде да се направи заеднички развој и да се создаде подобра иднина.


Get Detailed Prices

Write your message here and send it to us
WhatsApp Online Chat !