КК - Шангај Bosun абразивни копродукции, ООД

КК

инспекција  опрема

Тест центар на компанијата има совршена методи за тестирање на квалитетот, има јаглерод-сулфур анализатор, лак гори печка, елементарен анализатор, металографски микро-тврдоста тестер и друга опрема за контрола на квалитетот во моментов, може да се провери составот, цврстина и долг работен век и слично на производите, и гарантира дека производите ги исполнуваат националните стандарди или со барањата на купувачите.

1             2            3                               4

Јаглерод-сулфур анализатор                       елементарен анализатор                         Arc гори печка                                 Металографски микро-тврдоста тестер

Стандард за квалитет
Нашите производи ги исполнуваат националните стандарди и стандардите за индустријата, производство на компанијата, со тестирање на светлината на меѓународни и национални стандарди ги вклучуваат следните стандарди.
1. Подготовка на челични супстрати befor примена на бои и слични производи-Спецификации за метални Експлозијата-чистење abrasives-? Дел 3: удар високо јаглероден челик, леано и песок (GB / Т 18.838,3-2008)
2. Подготовка на челични супстрати befor примена на бои и слични производи-Спецификации за метални експлозијата чистење abrasives-? Дел 4: нискојаглеродна удар леано челик (GB / Т 18.838,4-2008)
3. Подготовка на челични супстрати befor примена на бои и слични производи-Спецификации за неметални експлозијата чистење abrasives- (GB / Т 17850-2002)
4. метод метал-инспекција на mircostructure (GB / Т 13.298-91)
5. метални материјали-Викерс тест за цврстина (МК 4340-1999)
6. Подготовка на челични супстрати befor примена на бои и слични производи-методи за испитување на метални blast- чистење abrasives- (GB / Т 19.816-2.005)
7. Подготовка на челични супстрати befor примена на бои и производи поврзани со-методи за испитување на неметални Експлозијата-чистење abrasives- (GB / Т 17.849-1.999)


Get Detailed Prices

Write your message here and send it to us
WhatsApp Online Chat !