QC - Shanghai bocman Abrasive Co., Ltd

QC

Inspektimi  pajisje

Qendra Testi i kompanisë ka përsosur metodat e testimit të cilësisë, ka Analyzer karboni-squfuri, djegia hark furre, analyzer thelbësor, metallographic kontrollor mikro-ngurtësinë dhe pajisje të tjera të kontrollit të cilësisë për momentin, mund të kontrolloni përbërjen, ngurtësinë dhe jetën e shërbimit dhe si i produktet, dhe siguron se produktet plotësojnë standardet kombëtare ose kërkesat e blerësve.

1             2            3                               4

Analyzer Carbon-sulfur                       Elemental Analyzer                         Arc furre zjarri                                 metallographic mikro-zahmet Tester

Cilësi standarde
Produktet tona të përmbushur standardet kombëtare dhe standardet industri, prodhimin e kompanisë, testimi dritën e standardeve ndërkombëtare dhe kombëtare përfshijnë standardet e mëposhtme.
1. Përgatitja e shtresave të çelikut befor aplikimit të bojërave dhe produkteve të përafërta-Specifikimet për metalike shpërthim-pastrimi abrasives-? Pjesa 3: High-karbonit shtënë cast-çeliku dhe zhavor (GB / T 18.838,3-2.008)
2. Përgatitja e shtresave të çelikut befor aplikimit të bojërave dhe produkteve të përafërta-Specifikimet për metalike shpërthim-pastrimi abrasives-? Pjesa 4: Low-karboni shtënë cast-çeliku (GB / T 18.838,4-2.008)
3. Përgatitja e shtresave të çelikut befor aplikimit të bojërave dhe produkteve të përafërta-Specifikimet për jo-metalike shpërthim-pastrimi abrasives- (GB / T 17850-2002)
4. Metoda Metal-Inspektimi i mircostructure (GB / T 13298-91)
5. materiale-Vickers metalike test ngurtësinë (GB 4340-1999)
6. Përgatitja e shtresave të çelikut befor aplikimit të bojërave dhe produkteve të testit të përafërta metoda për blast- metalike pastrim abrasives- (GB / T 19816-2005)
7. Përgatitja e shtresave të çelikut befor aplikimit të bojërave dhe produkteve të përafërta-metodat e provës për jo-metalike shpërthim-pastrimi abrasives- (GB / T 17849-1999)


Get Detailed Prices

Write your message here and send it to us
WhatsApp Online Chat !