QC - Shanghai Bosun abrasive Co., Ltd

QC

pengawasan  peralatan

Pusat test perusahaan wis cara testing kualitas sampurna, wis analyzer karbon-belerang, busar kobong pawon, analyzer pokok, metallographic mikro-atose tester lan peralatan kontrol kualitas liyane ing saiki, bisa mriksa komposisi, atose lan urip layanan lan kaya saka produk, lan agawé produk ketemu standar nasional utawa syarat purchasers.

1             2            3                               4

Carbon-belerang analyzer                       Pokok analyzer                         Arc kobong pawon                                 Metallographic mikro-atose tester

Kalidad
produk Kita ketemu standar nasional lan standar Industry, produksi perusahaan, Testing cahya saka standar internasional lan nasional kalebu standar ing ngisor.
1. Preparation saka bagian baja befor aplikasi saka cat lan related produk-Specifications kanggo metallic jeblugan-reresik abrasives-? Part 3:-karbon High dijupuk cast-baja lan grit (GB / T 18838.3-2008)
2. Preparation saka bagian baja befor aplikasi saka cat lan related produk-Specifications kanggo metallic jeblugan-reresik abrasives-? Part 4: Low-karbon dijupuk cast-baja (GB / T 18838.4-2008)
3. Preparation saka bagian baja befor aplikasi saka cat lan related produk-Specifications kanggo non-metallic jeblugan-reresik abrasives- (GB / T 17850-2002)
4. cara Metal-pengawasan saka mircostructure (GB / T 13298-91)
5. bahan-Vickers metallic test atose (GB 4340-1999)
6. Preparation saka bagian baja befor aplikasi saka cat lan produk-test related cara kanggo blast- metallic reresik abrasives- (GB / T 19816-2005)
7. Preparation saka bagian baja befor aplikasi saka cat lan related produk-Test cara kanggo non-metallic jeblugan-reresik abrasives- (GB / T 17849-1999)


WhatsApp Online Chat !