QC - Shanghai Bosun Abrasive Co., Ltd

QC

inspeksi  alat

Tes nilai tengah pausahaan boga padika nguji kualitas sampurna, boga analyzer karbon-walirang, arc ngaduruk tungku, analyzer unsur, metallographic mikro-karasa tester jeung alat kontrol kualitas sejenna dina hadir, tiasa pariksa wangunan, teu karasa tur hirup layanan sarta kawas tina produk, sarta ensures yén produk minuhan standar nasional atawa sarat tina purchasers.

1             2            3                               4

Karbon-walirang analyzer                       unsur analyzer                         Arc ngaduruk tungku                                 Metallographic mikro-karasa tester

Kualitas baku
produk kami minuhan standar nasional sarta standar Industri, produksi parusahaan, nguji lampu standar internasional jeung nasional kaasup standar handap.
1. Persiapan substrat baja befor aplikasi tina cét sarta patali produk-Spesifikasi pikeun logam blast-meresihan abrasives-? Bagian 3:-karbon High shot matak-baja tur grit (GB / T 18838.3-2008)
2. Persiapan substrat baja befor aplikasi tina cét sarta patali produk-Spesifikasi pikeun logam blast-meresihan abrasives-? Bagian 4: Low-karbon shot matak-baja (GB / T 18838.4-2008)
3. Persiapan substrat baja befor aplikasi tina cét sarta patali produk-Spesifikasi keur non-logam blast-meresihan abrasives- (GB / T 17850-2002)
4. metoda Metal-Inspection of mircostructure (GB / T 13298-91)
5. bahan-Vickers logam test teu karasa (GB 4340-1999)
6. Persiapan substrat baja befor aplikasi tina cét jeung produk-test patali métode pikeun blast- logam diberesihkeun abrasives- (GB / T 19816-2005)
7. Persiapan substrat baja befor aplikasi tina cét sarta patali produk-Test padika keur non-logam blast-meresihan abrasives- (GB / T 17849-1999)


WhatsApp Online Chat !