Historia - Shanghai bocman Abrasive Co., Ltd

histori

 • 2013
  prodhuese ynë dhe depo lëvizur nga Shanghai Baoshan në Shanghai Songjiang, dhe rindërtimit të gjitha linjë të prodhuar.
 • 2012
  Me përpjekjet e vazhdueshme të të gjithë kolegëve, produktet tona kanë marrë lëvdata të konsumatorëve. Produktet janë eksportuar në Amerikën e Veriut, Evropë, Afrikën e Veriut, Lindjen e Mesme dhe Azinë Juglindore.
 • 2008
  Bocman Co, Ltd, u themelua si një kompani nën dhe një kompani profesionale e tregtisë së jashtme, pas aplikimit për leje import dhe eksport, kemi filluar të eksportojë me veten.
 • 2007
  Ne kemi investuar dhe ka mbajtur aksioneve të jo-metalike kompani gërryes në Hebei dhe Henan, filluan të shesin dhe eksportit Zi silic karabit, Oksid alumini Brown, White alumini oksid dhe Zi alumini oksid.
 • 2005
  Kompania jonë ka filluar të OEM shtënë me cilësi të lartë çeliku, zhavor çeliku dhe prerë çeliku shtënë tela për kompaninë e tregtisë së jashtme, dhe të eksportuara në Amerikën e Veriut.
 • 2003
  kërkimore të teknologjisë dhe zhvillimit departamenti ynë ka marrë pjesë në hartimin e standardeve industrinë e prodhimit.
 • 2000
 • prodhuese ynë ka filluar të prodhojë shumëllojshmëri të produkteve të tjera, të cilat janë kërkuar në treg. Të tilla si e shtënë tela çelik prerë, alumini shtënë shkurtuar teli, zink prerë shtënë teli dhe bakri prerë shtënë teli.
 • 1998
  prodhuese jonë ka kaluar ISO 9001 sistemit të cilësisë ndërkombëtare certifikimit. Ne u bë një nga më të madhe metalike kompanive gërryes të Kinës, e cila është shitur në më shumë se 20 provinca dhe qytete të Kinës.
 • 1984
 • Bocman Grupi ka themeluar këtë vit. Ne kemi filluar të prodhojë shtënë çeliku shtënë prerë tela, shtënë çeliku dhe zhavor çeliku në Shanghai dhe Jiangsu.

Get Detailed Prices

Write your message here and send it to us
WhatsApp Online Chat !