Slipe Marked: Global Industry Analysis

2015-08-28

Et slipemiddel er et materiale som ved gnidning mot en overflate, produserer den ønskede overflatefinish og form. Slipemidler er vanligvis mineraler som ofte er tilgjengelig i et bredt spekter av former, størrelser og typer. De er vanligvis brukt til å rense, grind, skuring, slipes eller fjerne det faste stoffet vanligvis ved hjelp av slag eller ved rubbing handling. Slipemidler er hovedsakelig klassifiseres som bundne slipemidler, stålslipemidler, belagte slipemidler, slipemidler løse korn og rå superslipemidler, blant andre. Den slipemateriale eller slipemidler produkt finner forskjellige anvendelser innen bransjer som Elektronikk, maskineri, metall fabrikasjon og transport blant andre.

Bundne slipemidler er de naturlige eller syntetiske slipemiddelkorn som vanligvis er bundet til en fast form. Slipe er vanligvis laget av slipekornene som er tett størrelse og støpte eller pressede for å fremstille et bredt utvalg av produktene. Bundne slipemidler er vanligvis i form av et hjul. De produkter spekter av de bundne slipemidler omfatter også snagging hjul, lagret hjul, sliping og kappeskiven, kjegler og plugger. Slipe brukes hovedsakelig for presisjon sliping, skjæring, grovsliping, lapping, skarphet og lys sliping blant andre.

Den voksende bilindustrien er ventet å øke den samlede veksten i limt slipemidler markedet. Bundne slipemidler er mye brukt i å gi den ønskede overflatefinish, så vel som den ønskede utformingen for biler. De økte kravene til den avanserte teknologien basert machineries er videre forventet å øke etterspørselen etter de bundne slipemidler. De bundne slipemidler hjelpe i super behandling av maskinakselen for å oppnå den nødvendige ruhet. De bundne slipemidler blir anvendt i å tilveiebringe den glatte overflate til de forskjellige verktøy og machineries som er produsert. Bindeslipemidler anvendes i polerings samt avgrading av borehullene på maskin blokkene. Regelmessig vedlikehold av verkstedene ytterligere øke den samlede etterspørselen etter Slipe markedet. Den økende bruk av de bundne slipemidler for de-skalering og for rust og støvfjerning har utvidet den generelle veksten for den bundne slipemidler markedet. De bundne slipemidler er også mye brukt i den medisinske sektor. Bundne slipemidler benyttes for å skjerpe de dental-verktøy. De bundne slipemidler også anvendes for utjevning av kantene av dental verktøy slik at det er svært praktisk for leger å bruke tann verktøyene på pasientene.

Limt slipemidler segmentet står for den største andelen innenfor det globale slipemidler markedet. Nord-Amerika er ventet å bli det største markedet for de bundne slipemidler. Den økende etterspørselen, spesielt i USA ventes å øke veksten i den globale limt slipe markedet. Europa er ventet å bli den neste største forbruker av bundne slipemidler, spesielt på grunn av den økende etterspørselen, spesielt i Tyskland. Asia Pacific er forventet å være raskest voksende markedet for Slipe markedet hovedsakelig på grunn av tilstedeværelsen av ulike sluttbruk bransjer, spesielt i Kina og India.

Norton, 3M, Baystate, Tyrolit, Treibacher og Noritake blant annet er noen av de viktigste aktørene i det globale limt slipemidler markedet. Selskapene er mye å drive forskning for å utvikle og introdusere nye produkter i markedet slik at de effektivt kan imøtekomme behovene for den aktuelle applikasjonen.

Send melding til oss:

Forespørsel nå
  • * CAPTCHA: Vennligst velg treet


Tidspunkt: Aug-28-2015

Get Detailed Prices

Write your message here and send it to us
WhatsApp Online Chat !