Séng Shot / séng Cut Kawat Shot

Pondok Description:

CIRI Séng shot dijieun kalawan prosés gambar, motong na udar jsb .. Jeung maranéhna digunakeun pikeun deburing tur meresihan kana rupa alloy Aluminium, Séng maot castings. Kusabab graviti husus maranéhanana deukeut ka baja jeung karasa téh low, deburing nu bisa dipigawé tanpa maké surfaces produk '. Upami dibédakeun ti Aluminium abrasive, kaamanan nyaeta nice keur titik kinding leuwih handap debu nu. Sarta sipatna ogé dicirikeun dina whitening atra dina ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    FITUR

    Séng shot dijieun kalawan prosés gambar, motong na udar jsb .. Jeung maranéhna digunakeun pikeun deburing tur meresihan kana rupa alloy Aluminium, séng maot castings. Kusabab graviti husus maranéhanana deukeut ka baja jeung karasa téh low, deburing nu bisa dipigawé tanpa maké surfaces produk '. Upami dibédakeun ti Aluminium abrasive, kaamanan nyaeta nice keur titik kinding leuwih handap debu nu. Sarta sipatna ogé dicirikeun dina whitening atra dina surfaces tina potongan karya.

    zwq42
    Ukuran: 0.6mm-2.5mm

    Séng motong kawat shot abrasive nawarkeun hiji média Rockwell B karasa pisan low (20 - 30) cocog pikeun pamakéan di deburring castings paeh.
    Séng shot sanggup nyoplokkeun flash nepi ka .020 "ti castings paeh.
    Séng ditémbak ogé daun déposisi séng dina obyek karya nu nyadiakeun résistansi korosi.
    Séng makéna ogé dipaké pikeun jajan cet jeung bubuk coatings. The softness tina makéna séng pisan éféktif dina nyoplokkeun coatings tampa kudu ngaruksak tooling.

    Paket
    parusahaan kami bisa ngalakonan anyaman bungkusan kantong, bungkusan ton kantong, bungkusan baki kai, bungkusan packing palastik jeung kawas nurutkeun syarat customer

    DATA Infobox

    nami

    Séng Cut shot

    Komposisi kimia

    Zn≥99%

    Microhardness

    45~ 50HV

    Kakuatan regangan

    90~ 120Mpa

    hirup Owen

    6000 kali

    Mettallographical Stucture

    deformasi alfa

    ukuran

    0.6-2.5mm

    dénsitas

    7.1g / cm3

    packing Density

    4.1 g / cm3

    aplikasi

    Loba dipaké dina logam paeh casting; precision casting; mesin hardware manufaktur; otomatis produk instrumentation na klep industri permukaan beberesih, derusting, intensifying, smoothing jeung saterusna.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !