Bodas Aluminium Oksida

Pondok Description:

CIRI A jenis jieunan abrasive.3 oksidasi 2 aluminium (Al2O3) eusi leuwih 98%, sarta komposisi kayaning ngandung jumlah leutik oksida beusi, silikon oksida, appera bodas. bodas aluminium oksida jenis refractories kelas tinggi, dijieun tina alumina kualitas luhur ku lebur luhureun 2000 di oksida grit aluminium listrik tungku arc jeung cooling. Éta bodas kalawan fase kristal utama alphaAl2O3. The alumina bodas dihasilkeun dina titling tungku arc furnace boga advantag nu ...


jéntré produk

Tags produk

FITUR

A jenis jieunan abrasive.3 oksidasi 2 aluminium (Al2O3) eusi leuwih 98%, sarta komposisi kayaning ngandung jumlah leutik oksida beusi, silikon oksida, appera bodas.
bodas aluminium oksida jenis refractories kelas tinggi, dijieun tina alumina kualitas luhur ku lebur luhureun 2000 di oksida grit aluminium listrik tungku arc jeung cooling. Éta bodas kalawan fase kristal utama alphaAl2O3. The alumina bodas dihasilkeun dina titling tungku arc furnace boga kauntungan tina probability density tinggi bulk na porosity low jeung stabilitas volume sarta lalawanan shock termal bisa ningkat.

Ukuran grit: 12 # -220 #
Micropowder: 240 # -1200 #

Karakter
1. keramik perlakuan beungeut
2. F12-F2000
3. grinding / Polishing
4. Bodas Aluminium Oksida

 

DATA Infobox

pamakéan

spésifikasi

kimia%

Al2O3

Na2O

bahan magnetik%

SiO2

abrasives

F12 # -80 #

≥99.4

≤0.4

-

≤0.03

90 # -150 #

≥99.3

≤0.4

≤0.03

≤0.05

180 # -240 #

≥98.2

≤0.4

-

≤0.03

1 # -63 #

≥99.3

≤0.4

≤0.03

≤0.05

bahan seuneu-tahan

180 # -0 200 # -0 320 # -0

≥99.3

≤0.4

≤0.06

≤0.05

bubuk mikro

0-1mm 1-3mm 3-5mm 5-8mm 8-12mm

≥99

≤0.4

≤0.1

≤0.02

 

komposisi kimiawi

pasipatan fisik

item

Nilai tina spesifikasi (%)

item

harta

Al2O3

99.18min

warna

bodas

SiO2

0.04max

kapadetan bulk

1.75-1.95g / cm3

Na2O

0.40max

kapadetan leres

3.90g / cm3 mnt

Fe2O3

0.08max

teu karasa

Morse teu karasa

9

teu karasa mikro

21600-22600kg / mm3

eusi zat magnét

0,0023% max

 

aplikasi

Abrasives kabeungkeut na abrasives coated
1.lapping, polishing, hiasan kotak non-skid, sarta tekanan blasting.
2.Coated Abrasives
perlakuan 3.Surface / pagawean
4.Anti-Skid Cét
5.Ceramic Kotak keramik husus
6.Fluidized Pesanggrahan electric na Kulit / Kamanusaan sarta Studi dental
7.grinding baja karbon tinggi,-speed tinggi baja jeung baja chilled


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !