Baja Cut Kawat Shot

Pondok Description:

FEATURES Steel cut wire shot is made with the process of drawing, cutting and conditioned etc. rigidly according to the standards of VDFI 8001/1994 and USA SAE2431. The particles of shot are uniformly size with the respective hardness of HV400-500, HV500-555, HV555-605, HV610-670, HV670-740 and more. And the granularity is distributed from 0.2mm to 3.0mm. The shapes of them are columnar and spherical with conditioned G1, G2, G3. Besides, their useful durability are ranged from 3500cycles to ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    FITUR

    Baja cut kawat shot dijieun kalawan prosés gambar, motong na conditioned jsb rigidly nurutkeun kana standar VDFI 8001/1994 sarta AS SAE2431. Partikel tina makéna anu ukuranana seragam jeung karasa masing-masing tina HV400-500, HV500-555, HV555-605, HV610-670, HV670-740 sareng nu sanesna. Sarta granularity téh mibanda ti 0.2mm ka 3.0mm. Ujud aya ti antarana anu columnar sarta buleud kalayan G1 conditioned, G2, G3. Sagedengeun ti eta, durability mangpaat maranéhanana anu ranged ti 3500cycles ka 9600 siklus.

    ngetik

    hnthy

    Larapkeun kana alat-alat
    Steel Cut kawat nembak umumna dipaké pikeun mesin blasting kalayan jenis kendang, tipe ranté, ngangkat tipe hook, tipe Mapay, lulus tipe, puteran tipe tabel, tipe akumulasi, tipe marching sarta jenis mobil. Ogé bisa dipaké pikeun equipments ditémbak blast, pretreatment tina garis produksi, sarta kamar blasting keusik.

    Paket
    parusahaan kami bisa ngalakonan anyaman bungkusan kantong, bungkusan ton kantong, kai baki bungkusan, bungkusan packing palastik jeung kawas nurutkeun syarat customer.

    Kauntungannana Steel motong kawat shot
    Dibandingkeun jeung grit baja, anjeun bisa meunangkeun 30 réduksi% dina biaya. Numutkeun pangalaman urang, cut baja kawat shot bakal ngahurungkeun kana babak shot sanggeus lila-waktos pintonan use.bright, teu lebu jeung durability panjang teh Kauntungannana shot baja cut kawat urang. Parusahaan Shanghai Bosun Abrasive téh produsén pangheubeulna ngeunaan waja cut kawat makéna.

    DATA Infobox

    nami

    Baja Cutwire Shot

    Komposisi kimia

    C

    0,45 ~ 0,75%

    Bungbulang

    0,40 ~ 1,20%

    Si

    0,10 ~ 0,30%

    S

    < 0,04%

    P

    < 0,04%

    teu karasa

    41~ 45 HRC (388 ~ 436HV) 51-55HRC (530-600HV)

    simpangan teu karasa

    Max simpangan ± 1.0HRC atanapi ± 40HV

    Kakuatan regangan

    1660~ 2200Mpa

    Mettallographical Stucture

    horisontal

    ajeg

    Mnt Density (Bisa ditangtukeun ku kapindahan alkohol)

    7.8g / cm3

    aplikasi

    Aplikasi
    1. Shot pretreatment: palapis pretreatment, préparasi permukaan, pretreatment
    2. maén keusik: maén keusik.
    3. beberesih: ditémbak blasting, ditémbak blasting, casting beberesih, blast meresihan castings, forgings, ditémbak blasting, ditémbak blasting forging, casting keusik, beberesih baja, meresihan up tina baja, beberesih baja.
    4. Shot: baja blasting, baja shot blasting, shot baja blasting.
    5. strengthening: dicandak peening, potongan perlakuan panas shot peening, ditémbak peening gear.
    6. Shot: shot baja, sandblasting baja, kapal blasting, shot baja, shot baja.
    7. Tai hiang: shot blasting, blasting abrasive, casting karat, forgings karat, forgings descaling baja karat, keyeng baja.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !