Ukuran Sandblasting Media Market diperkirakeun ngahontal USD 441,9 juta ku 2023

2016-08-15

Sandblasting ukuranana Media Pasar geus diantisipasi tumuwuh di 6,5% CAGR ti 2016 nepi ka 2023. Ukuran média sandblasting pasar Global, dina istilah volume, diatur tumuwuh di saukur dina 6% CAGR. AS sandblasting ukuranana pasar média téh ka ngaleuwihan USD 96 juta ku 2023.
sistem blasting Robotic nu beuki diadopsi guna ningkatkeun lingkup sandblasting ukuranana pasar média di wewengkon mana pangabutuh kadali kualitas teu sufficed ku solusi automation standardized. Industri kaasup éléktronika aerospace, otomotif, médis sarta konsumen sangkan pamakéan pakakas ieu sababaraha aplikasi kaasup panyabutan bahan, relief stress, kapang beberesih, préparasi permukaan, ngaleupaskeun palapis sarta makéna peening.
Fitur pilihan ditawarkeun kayaning servo dikawasa positioner usaha Rotary, kontrol aliran média otomatis, kontrol tekanan blast otomatis, kamampuhan lance usaha Rotary, pendataan custom, generasi laporan, recovery otomatis kamungkinan ngajalankeun paménta. Sandblasting ukuranana pasar média AS geus ngaramal ka ngaleuwihan USD 96 juta ku 2023.
Sandblasting aplikasi pasar média kaasup pamakéan abrasives ka motong, roughen, surfaces mulus, beresih atawa ngagosok, atanapi nyabut bahan pikeun ngaropéa dimensi permukaan atawa wangun. Sajaba ti éta, ieu partikel abrasive ogé dipaké dina bentuk coated tur kabeungkeut pikeun sababaraha aplikasi kaasup polishing, motong, pagawean beungeut, sarta grinding. Industri kayaning konstruksi, otomotif, aerospace jeung industri aya wewengkon tungtung-pamakéan utama.

wawasan konci ti laporan ngawengku:

  • Aluminium oksida pasar abrasive blasting accounted pikeun leuwih 10% pangsa industri dina 2015 sarta geus ngaramal tumuwuh di 7,2% CAGR ti 2016 nepi ka 2023. Hal ieu pikaresep keur aplikasi husus nu finish permukaan sabagean anu diperlukeun éta justifies biaya tambahan.
  • makéna baja tur grit diharepkeun mangtaun dibagikeun Industri signifikan ti 2016 nepi ka 2023 owing kana pamakéan éksténsif dina blast meresihan sector pikeun ngaleupaskeun skala keur ngagiling, sarta cet na karat ti surfaces baja.
  • dibagikeun silika pasar média sandblasting didominasi konsumsi global dina 2015. paménta Ieu utamana asalna ti Asia Pasifik, dimana material manggih pamakéan éksténsif alatan henteuna aturan sarupa jelema katempo di nagara Éropa konci, kitu ogé titik harga handap dibandingkeun bahan alternatif.
  • Asia Pasifik sandblasting pangsa pasar média éta leuwih 45% dina 2015. signifikan sector barang awét sarta tumuwuh belanja infrastruktur mangrupa nguntungkeun pikeun wilayah Jawa Barat.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


waktos pos: Aug-15-2016
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !