Tambaga Shot / tambaga Cut Kawat Shot

Pondok Description:

 FEATURES Copper shot is made with the process of draw bench, cutting and conditioning etc.. and with the appearance of golden-brightness and spherical beads. And they’re mainly used for polishing, strengthening, sub-lighting and adorning the surfaces on valves, appliance fittings and demarcations etc. Package Our company can carry out woven bag packaging, ton bag packaging, wood tray packaging, plastic packing packaging and the like according to customer requirements. TECHNICAL DATA ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     FITUR

    Makéna tambaga dijieun kalawan prosés draw bangku, motong na udar jsb .. sarta kalawan penampilan emas-kacaangan jeung manik buleud. Sarta aranjeunna nuju utamana dipaké pikeun polishing, strengthening, sub-cahaya tur adorning nu surfaces on valves, fittings Perkakas na demarcations jsb
    Paket
    parusahaan kami bisa ngalakonan anyaman bungkusan kantong, bungkusan ton kantong, kai baki bungkusan, bungkusan packing palastik jeung kawas nurutkeun syarat customer.

    • DATA Infobox

    nami

    Tambaga Cut shot

    Komposisi kimia

    Cu : 58~ 99%

    teu karasa mikro

    110~ 300HV

    Kakuatan regangan

    90~ 120Mpa

    hirup Owen

    6000

    Struktur Mettallographical

    deformasi alfa

    ukuran

    0.3mm-2.0mm

    dénsitas

    7.1g / cm3

    packing Density

    4.1 g / cm3

    aplikasi

    Aplikasi:
    1. Pikeun beberesih baja anyar jeung heubeul permukaan outdoor, descaling, nguatkeun
    2. Salaku flooring agrégat maké-tahan, Kotak lanté teuas bisa dijieun keur kuadrat, garages sarta séjén lanté non-dieunakeun
    3. Kanggo keusik counterweight, sapertos minangka pepelakan semén.
    4. Ngaliwatan sanggeus ngolah rupa, cocog pikeun sagala rupa denim semprot na menyemprot pamakéan langkung canggih.
    5. Bahan abrasive (keusik, kertas abrasive teuas, sandpaper, lawon Emery)

    Loba dipaké dina logam paeh casting; precision casting; mesin hardware manufaktur; otomatis produk instrumentation na klep industri permukaan beberesih, derusting, intensifying, smoothing jeung saterusna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !