Taros Kami - Shanghai Bosun Abrasive Co., Ltd

Taros Kami

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

alamat

 Kamar 2517, No 16, Huayuan Jalan,

 Shanghai, Cina

Pabrik Tambah:

No 155, Xinxu Jalan, Xinbang Bandar,

Shanghai, Cina

Surélék

info@chinabosun.com

 

telepon

Tel1:  + 86-21-56309596

Tel2:  + 86-21-56303465

 Fax:   + 86-21-56309596

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !