Hideung Silicon Carbide

Pondok Description:

FEATURES Silicon carbide is made from quartz sand, petroleum coke (or char), sawdust from electric arc furnace smelting. In nature there are also rare silicon carbide mineral moissanite. Silicon carbide, also known as Moissanite. In contemporary C, N, B and other non-oxide refractory materials in high-tech, silicon carbide is the most widely used and most economical one. Can be called emery or refractory sand. Silicon carbide is with quartz sand, petroleum coke (or coal tar), wood (green sil...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    FITUR

    Silicon carbide dijieun tina keusik quartz, coke minyak bumi (atawa char), sawdust ti arc furnace tungku smelting. Di alam aya ogé langka silikon moissanite carbide mineral. Silicon carbide, ogé katelah Moissanite. Dina kontemporer C, N, B jeung bahan refractory non-oksida lianna di luhur-tech, silikon carbide mangrupakeun hiji paling loba dipaké sarta paling ekonomis. Bisa disebut Emery atawa keusik refractory. Silicon carbide téh mibanda keusik quartz, coke minyak bumi (atawa tar batubara), kai (silikon carbide héjo kedah ningkatkeun produksi uyah) jeung bahan baku sejen di suhu luhur lalawanan tungku smelting. Dina produksi industrial hadir Cina ngeunaan silikon carbide dibagi jadi dua rupa carbide silikon hideung silikon carbide héjo, aya kristal héksagonal, akuntansi pikeun 3,20 nepi 3,25, microhardness 2840 ~ 3320kg / mm2

    Ukuran Grit: 12 # -220 #;
    Micropowder: 240 # -1200 #.

    Karakter
    SIC 88% -97%,
    Fe203 2,5% max,
    FC 2,5% max,
    Uap 1.0% max.

     

    DATA Infobox

    ukuran Range

    SiC ≥

    karbon ≤ bébas

    Fe2O3% ≤

    Hideung silikon carbide

    12 # -90 #

    98,5

    0.2

    0,6

    100 # -180 #

    98

    0,3

    0,8

    220 # -240 #

    97

    0,3

    1.2

    Héjo Silicon Carbide

    20 # -90 #

    99

    0.2

    0.2

    100 # -80 #

    98,5

    0,25

    0,5

    220 # -240 #

    97,5

    0,25

    0.7

    W63-W20

    97

    0,3

    0.7

    W14-W10

    95,5

    0,3

    0.7

    W7-W5

    94

    0,3

    0.7

     

    aplikasi

    Pamakéan produk
    1. salaku hiji abrasive, bisa dipaké pikeun abrasives, kayaning kabayang grinding, Whetstone, grinding, kotak keusik jeung saterusna.
    2. sakumaha Metalurgi deoxidizer sarta suhu luhur bahan.
    3. purity tinggi tunggal kristal bisa dipaké pikeun pembuatan manufaktur semikonduktor serat silikon carbide.
    4. modifiers bisa dipaké salaku deoxidizer sarta waja struktur beusi tuang, dianggo salaku dimimitian bahan pikeun nyieun silikon tetrachloride, anu bahan baku utama Industri résin silicone.
    5. Bahan-hawa High pikeun pemanasan langsung
    Paké pikeun blast ageung tungku pinding

    Aplikasi
    1.Ceramics,
    refractories 2.advanced,
    3.abrasives,
    bahan baku 4.metallurgical,


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !