Aluminium Shot / alumunium Cut Kawat Shot

Pondok Description:

CIRI Aluminium cut kawat makéna ieu delicately dijieun kalayan prosés gambar, motong na udar jsb .. Jeung maranéhna digunakeun pikeun persiapan beungeut ku peening na blasting on Aluminium, Séng atawa buah karya ipis-témbok jeung deflashing na deburring pikeun nonferrous. Di sagigireun maranéhna dicirikeun dina pangaruh whitening atra dina surfaces tina potongan karya. Karakter Aluminium oksida (AI2O3) eusi 70% nepi ka 80%, nu ngandung leuwih pangotor kayaning oksida silikon jeung titanium oksida, nu hideung ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    FITUR

    Aluminium cut kawat makéna ieu delicately dijieun kalayan prosés gambar, motong na udar jsb .. Jeung maranéhna digunakeun pikeun persiapan beungeut ku peening na blasting on aluminium, Séng atawa buah karya ipis-témbok jeung deflashing na deburring pikeun nonferrous. Di sagigireun maranéhna dicirikeun dina pangaruh whitening atra dina surfaces tina potongan karya.

    Karakter
    Aluminium oksida (AI2O3) eusi 70% nepi ka 80%, nu ngandung leuwih pangotor kayaning oksida silikon jeung titanium oksida, a corundum.Mainly hideung dipaké pikeun stainless steel, produk logam, sagelas optik, produk awi, polishing na blasting keusik, nya manufaktur a kabayang résin grinding, motong cakram, abrasive Emery novél

    Paket
    parusahaan kami bisa ngalakonan anyaman bungkusan kantong, bungkusan ton kantong, kai baki bungkusan, bungkusan packing palastik jeung kawas nurutkeun syarat customer.

     

     

    DATA Infobox

    nami

    aluminium shot

    Komposisi kimia

    Al≥99%

    teu karasa mikro

    45~ 50HV

    Kakuatan regangan

    80~ 240Mpa

    hirup Owen

    6500 kali

    Struktur Metallographical

    deformasi alfa

    ukuran

    0.5mm-3.0mm

    dénsitas

    2.7g / cm3

    bulk Density

    1,5 g / cm3

    Aluminium shot mangrupa hasil pilihan sampurna pikeun meresihan aplikasi kalawan bagéan hipu anu bisa kalayan gampang ruksak ku probability density bulk medias blast heavier. Aluminium shot oge calon gede pikeun meresihan komponén aluminium nu teu bisa boga alloy séjén ngotorkeun beungeut maranéhanana.
    Kauntungan
    Produk finish permukaan caang
    ngahasilkeun rengse bébas kontaminasi ferrous 

     

    aplikasi

    Loba dipaké dina logam paeh casting; precision casting; mesin hardware manufaktur; otomatis produk instrumentation na klep industri permukaan beberesih, derusting, intensifying, smoothing jeung saterusna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !