• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • one
  • tw
  • thre
  • ico01

    Klién kami

    misi kami téh ka ngarojong kasuksésan klien kami sarta make ngembangkeun umum satisfaction.Let sarta nyieun hiji ka hareup hadé.
  • ico02

    Tim kami

    Simkuring sorangan a tim layanan teknis profésional, anu ngalaman di sanggeus-layanan pikeun klien tina fileds béda.
  • ico03

    Standar kami

    Simkuring geus kaliwat sertifikasi kualitas systen internasional ISO9001, produk nu mastikeun dihasilkeun sarta dites nurutkeun standar relatif.

TENTANG KAMI

Shanghai Bosun Abrasive Co., Ltd. nyaéta parusahaan abrasive profésional, nu bisa panalungtikan, ngahasilkeun jeung ngajual sagala jinis abrasive. Produk utama kaasup sagala jinis shot baja, grit baja, baja cut kawat shot, bal stainless steel, bal aluminium, bal séng, bal tambaga ogé keusik tambaga, corundum coklat, corundum hideung jeung saterusna. 

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala