Madhësia Sandblasting Media Market pritet të arrijë në 441.900.000 USD deri në vitin 2023

2016/08/15

Sandblasting madhësia Media Market është parashikuar të rritet me 6.5% CAGR nga 2016 në 2023. Global madhësinë e tregut sandblasting media, për sa i përket vëllimit, është vendosur të rritet me vetëm nën 6% CAGR. SHBA Sandblasting madhësinë e tregut media është që të tejkalojë 96 milionë USD nga 2023.
sistemet robotik prish janë miratuar gjithnjë në mënyrë që të rrisin gamën e Sandblasting madhësinë e tregut të mediave në zonat ku nevojat e kontrollit të cilësisë nuk janë mjaftuar me anë të zgjidhjeve të standardizuara automatizimit. Industries përfshirë hapësirës ajrore, automotive, mjekësore dhe të konsumit elektronike e bëjnë përdorimin e këtyre pajisjeve për disa aplikime, duke përfshirë heqjen e materialit, lehtësimin e stresit, myk pastrimin, përgatitjen e sipërfaqes, heqjen Veshje dhe shtënë peening.
Karakteristika opsionale ofruar të tilla si ndihmës të kontrolluar positioner rrotullues, kontrollin e automatizuar të rrjedhës së medias, shpërthim kontrollin automatik të presionit, aftësitë rrotullues Lance, porosi mbledhjen e të dhënave, brez raport, shërim automatik ka të ngjarë të përzënë kërkesës. SHBA Sandblasting madhësia e tregut media parashikohet të tejkalojë 96 milionë USD nga 2023.
Sandblasting aplikimet tregun e medias përfshijnë përdorimin e Lëndë gërryese të prerë, ashpërsoj, sipërfaqet e qetë, të pastër ose anglisht, ose për të hequr materiale për të ndryshuar dimensionet sipërfaqe ose forma. Përveç kësaj, këto grimca gërryes janë përdorur edhe në forma të veshura dhe të lidhura për disa kërkesave duke përfshirë lustrim, prerja, sipërfaqe përfunduar, dhe të rëndë. Industri të tilla si ndërtimi, automotive, hapësirës ajrore dhe industriale janë të mëdha zonat e end-përdorim.

njohuri kryesore nga raporti përfshijnë:

  • oksid alumini Tregu gërryes prish llogariten për më shumë se 10% të aksioneve të industrisë në vitin 2015 dhe është parashikuar të rritet me 7.2% CAGR nga 2016 në 2023. Ajo është e preferuar për aplikime të specializuara në të cilat një fund të veçantë sipërfaqe është e nevojshme që justifikon koston shtesë.
  • shtënë çeliku dhe zhavor pritet për të fituar pjesë të rëndësishme të industrisë nga 2016 në vitin 2023 për shkak të përdorimit të gjerë në Shpërthimi pastrim sektorit për heqjen e shkallës mulli, dhe bojë dhe ndryshku nga sipërfaqet e çelikut.
  • Pjesa Silica e tregut media Sandblasting dominuar konsumit globale në vitin 2015. Kjo kërkesë kryesisht ka origjinën nga Azia e Paqësorit, ku materiali gjen përdorim të gjerë për shkak të mungesës së rregullave të ngjashme me ato të parë në vendet kryesore evropiane, si dhe pikën më të ulët të çmimeve në krahasim me materiale alternative.
  • Asia Pacific Sandblasting tregut media ishte mbi 45% në vitin 2015. rëndësishëm sektorin e mallrave të qëndrueshme dhe në rritje shpenzimet e infrastrukturës është e favorshme për rajonin.

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Zemra


Ora Post: Aug-15-2016
Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Zemra

WhatsApp Online Chat !