Seng dijupuk / Seng Cut Wire dijupuk

Short Description:

Fitur Seng dijupuk digawe karo proses drawing, nglereni lan kahanan etc .. Lan padha digunakake kanggo deburing lan reresik ing macem-macem alloy Aluminium, Seng mati Manganese. Amarga tartamtu gravitasi sing cedhak baja lan atose kurang, deburing bisa dileksanakake tanpa nganggo lumahing produk '. Yen bentenaken saka aluminium abrasive, keamanan punika becik kanggo titik kinding luwih murah saka bledug. Lan padha uga ditondoi ing whitening ketok ing ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur

    Seng dijupuk digawe karo proses drawing, nglereni lan kahanan etc .. Lan padha digunakake kanggo deburing lan reresik ing macem-macem alloy Aluminium, seng mati Manganese. Amarga tartamtu gravitasi sing cedhak baja lan atose kurang, deburing bisa dileksanakake tanpa nganggo lumahing produk '. Yen bentenaken saka aluminium abrasive, keamanan punika becik kanggo titik kinding luwih murah saka bledug. Lan padha uga ditondoi ing whitening ketok ing lumahan saka bagéyan karya.

    zwq42
    Size: 0.6mm-2.5mm

    Seng Cut kabel dijupuk abrasive nawakake media saka Rockwell B atose banget kurang (20 - 30) cocok dienggo ing deburring Manganese die.
    Seng dijupuk saged njabut flash nganti .020 "saka Manganese die.
    Seng dijupuk uga godhong Deposition seng ing obyek karya sing nyedhiyani resistance karat.
    Seng dijupuk uga digunakake kanggo Strip Paint lan bubuk kemul. The lembut saka dijupuk seng banget efektif ing njabut kemul tanpa bakal ngrusak perkakas.

    Paket
    perusahaan Kita bisa nindakake dirajut packaging tas, packaging ton tas, packaging tray kayu, packaging packing plastik lan kaya miturut syarat customer

    DATA TECHNICAL

    jeneng

    Seng Cut dijupuk

    Komposisi Kimia

    Zn≥99%

    Microhardness

    45~ 50HV

    Strength tensile

    90~ 120Mpa

    urip Owen

    6000 kaping

    Mettallographical Stucture

    ewah-ewahan bentuk alpha

    Size

    0.6-2.5mm

    Kapadhetan

    7.1g / cm3

    packing Kapadhetan

    4.1 g / cm3

    APLIKASI

    Digunakake digunakake ing logam die casting; tliti casting; mesin hardware Manufaktur; otomatis produk instrumen lan tutup industri lumahing cleaning, derusting, mromosiaken, ngalusake lan ing.




  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    WhatsApp Online Chat !