Putih Aluminium oksida

Short Description:

Fitur A jenis Ponggawa abrasive.3 oksidasi 2 aluminium (Al2O3) isi liwat 98%, lan komposisi kayata ngemot jumlah cilik saka oxide ferric, Silicon oxide, appera putih. putih aluminium oxide jenis refractories bahan dhuwur, iki digawe saka Alumina kualitas dhuwur dening leleh ndhuwur 2000 ing oxide grit aluminium elektrik tungku kembang api lan cooling. Iku putih karo phase kristal utama alphaAl2O3. The alumina putih diprodhuksi ing titling tungku kembang api listrik wis advantag ing ...


Detail produk

Tags Product

fitur

A jenis Ponggawa abrasive.3 oksidasi 2 aluminium (Al2O3) isi liwat 98%, lan komposisi kayata ngemot jumlah cilik saka oxide ferric, Silicon oxide, appera putih.
putih aluminium oxide jenis refractories bahan dhuwur, iki digawe saka Alumina kualitas dhuwur dening leleh ndhuwur 2000 ing oxide grit aluminium elektrik tungku kembang api lan cooling. Iku putih karo phase kristal utama alphaAl2O3. The alumina putih diprodhuksi ing titling tungku kembang api listrik nduweni kauntungan saka dhuwur Kapadhetan akeh lan porosity kurang lan stabilitas volume lan resistance kejut termal bisa apik.

ukuran grit: 12 # -220 #
Micropowder: 240 # -1200 #

karakter
1. Keramik perawatan lumahing
2. F12-F2000
3. Grinding / Polishing
4. Putih Aluminium oksida

 

DATA TECHNICAL

Dianggo

specification

Kimia%

Al2O3

Na2O

materi Magnetic%

SiO2

abrasives

F12 # -80 #

≥99.4

≤0.4

-

≤0.03

90 # -150 #

≥99.3

≤0.4

≤0.03

≤0.05

180 # -240 #

≥98.2

≤0.4

-

≤0.03

1 # -63 #

≥99.3

≤0.4

≤0.03

≤0.05

materi geni-tahan

180 # -0 200 # -0 320 # -0

≥99.3

≤0.4

≤0.06

≤0.05

wêdakakêna Micro

0-1mm 1-3mm 3-5mm 5-8mm 8-12mm

≥99

≤0.4

≤0.1

≤0.02

 

anggota kimia

fisik

item

Value of specification (%)

item

Property

Al2O3

99.18min

warna

putih

SiO2

0.04max

akeh Kapadhetan

1.75-1.95g / cm3

Na2O

0.40max

Kapadhetan bener

3.90g / cm3 min

Fe2O3

0.08max

atose

Morse atose

9

atose Micro

21600-22600kg / mm3

isi inti Magnetik

0,0023% max

 

APLIKASI

Abrasives siji lan abrasives ditutupi
1.lapping, polishing, hiasan kothak non-gondhelan, lan meksa blasting.
2.Coated Abrasives
perawatan 3.Surface / pagawean
4.Anti-Skid Cat
5.Ceramic Tiles keramik khusus
6.Fluidized Bed Furnaces lan Kulit / Care Dental
7.grinding baja karbon dhuwur, dhuwur-kacepetan baja lan baja chilled


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    WhatsApp Online Chat !