Steel Cut Wire dijupuk

Short Description:

FEATURES Steel cut wire shot is made with the process of drawing, cutting and conditioned etc. rigidly according to the standards of VDFI 8001/1994 and USA SAE2431. The particles of shot are uniformly size with the respective hardness of HV400-500, HV500-555, HV555-605, HV610-670, HV670-740 and more. And the granularity is distributed from 0.2mm to 3.0mm. The shapes of them are columnar and spherical with conditioned G1, G2, G3. Besides, their useful durability are ranged from 3500cycles to ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur

    Steel Cut kabel dijupuk digawe karo proses drawing, nglereni lan kahanan etc. rigidly miturut standar VDFI 8001/1994 lan USA SAE2431. Partikel saka dijupuk sing ukuran seragam karo atose pamilike HV400-500, HV500-555, HV555-605, HV610-670, HV670-740 lan liyane. Lan granularity disebarake saka 0.2mm kanggo 3.0mm. Ing manéka wong sing columnar lan bundher karo G1 kahanan, G2, G3. Kejabi, kekiatan migunani sing berkisar 3500cycles kanggo 9600 siklus.

    Koleksi

    hnthy

    Aplikasi kanggo peralatan
    Steel Cut kabel Shots sing biasane digunakake kanggo mesin blasting karo jinis drum, jinis chain, ngangkat jinis pancing, jinis crawler, pass jinis, puteran jinis meja, jinis klempakan, jinis baris lan jinis mobil. Uga bisa digunakake kanggo Alat dijupuk jeblugan, pretreatment saka produksi baris, lan kamar blasting wedhi.

    Paket
    perusahaan Kita bisa nindakake dirajut packaging tas, packaging ton tas, kayu tray packaging, packaging packing plastik lan kaya miturut syarat customer.

    Advantage baja Cut kabel dijupuk
    Dibandhingake karo grit baja, sampeyan bisa njaluk 30 abang% ing biaya. Miturut pengalaman kita, Cut baja kabel dijupuk bakal nguripake menyang babak dijupuk sawise dawa-wektu tampilan use.bright, ora bledug lan kekiatan dawa kauntungan saka dijupuk baja Cut kabel kita. Perusahaan Shanghai Bosun abrasive punika Produsèn wiwitan saka baja Cut kabel dijupuk.

    DATA TECHNICAL

    jeneng

    Steel Cutwire dijupuk

    Komposisi Kimia

    C

    0.45 ~ 0,75%

    mn

    0,40 ~ 1.20%

    Si

    0.10 ~ 0.30%

    S

    < 0.04%

    P

    < 0.04%

    atose

    41~ 45 HRC (388 ~ 436HV) 51-55HRC (530-600HV)

    soko atose

    Max soko ± 1.0HRC utawa ± 40HV

    Strength tensile

    1660~ 2200Mpa

    Mettallographical Stucture

    horisontal

    vertikal

    Min Kapadhetan (Bisa ditemtokake dening pamindahan alkohol)

    7.8g / cm3

    APLIKASI

    Aplikasi
    1. Dijupuk pretreatment: nutupi pretreatment, preparation lumahing, pretreatment
    2. Playing wedhi: muter wedhi.
    3. Cleaning: dijupuk blasting, dijupuk blasting, casting cleaning, jeblugan reresik Manganese, Forgings, dijupuk blasting, dijupuk blasting forging, casting wedhi, reresik baja, reresik munggah saka baja, reresik baja.
    4. dijupuk: baja blasting, baja dijupuk blasting, dijupuk baja blasting.
    5. Kiat: dijupuk peening, bêsik panas perawatan saka dijupuk peening, dijupuk peening pindah.
    6. dijupuk: dijupuk baja, Sandblasting baja, kapal blasting, dijupuk baja, dijupuk baja.
    7. Rust: dijupuk blasting, blasting abrasive, casting teyeng, Forgings teyeng, Forgings descaling baja teyeng, teyeng baja.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    WhatsApp Online Chat !