ukuran Sandblasting Media Market wis samesthine kanggo nggayuh USD 441,9 yuta dening 2023

2016-08-15

Sandblasting ukuran Media Market wis diantisipasi kanggo tuwuh ing 6,5% CAGR saka 2016 kanggo 2023. ukuran media Sandblasting pasar global, ing syarat-syarat volume, disetel kanggo tuwuh ing mung ing 6% CAGR. US Sandblasting ukuran pasar media kanggo ngluwihi USD 96 yuta dening 2023.
sistem blasting Robotic sing saya diadopsi ing kanggo nambah orane katrangan saka Sandblasting ukuran pasar media ing wilayah ngendi kabutuhan kontrol kualitas sing ora sufficed dening solusi automation standarisasi. Industri kalebu electronics aerospace, automotive, medical lan konsumen nggawe nggunakake peralatan iki kanggo sawetara aplikasi kalebu aman materi, relief kaku, jamur cleaning, preparation lumahing, aman nutupi lan dijupuk peening.
Fitur pilihan ana kayata servo kontrol positioner Rotary, kontrol aliran media otomatis, kontrol meksa jeblugan otomatis, Kapabilitas lance Rotary, koleksi data adat, generasi laporan, Recovery otomatis kamungkinan kanggo drive dikarepake. Sandblasting ukuran pasar media US wis ramalan kanggo ngluwihi USD 96 yuta dening 2023.
Sandblasting aplikasi pasar media kalebu nggunakake abrasives kanggo Cut, roughen, Gamelan lumahan, resik utawa polish, utawa kanggo mbusak materi kanggo ngowahi dimensi lumahing utawa manéka. Kajaba iku, iki partikel abrasive uga digunakake ing formulir ditutupi lan siji kanggo sawetara aplikasi kalebu polishing, nglereni, Kola lumahing, lan mecah. Industri kados saking konstruksi, automotive, aerospace lan industri sing wilayah pungkasan-nggunakake utama.

pemahaman Key saka laporan kalebu:

  • Aluminium oxide pasar abrasive blasting nyumbang kanggo liwat 10% saka nuduhake industri ing 2015 lan ramalan kanggo tuwuh ing 7.2% CAGR saka 2016 kanggo 2023. Iku luwih kanggo aplikasi specialized kang Rampung lumahing tartamtu dibutuhake sing mbenerake wong biaya tambahan.
  • dijupuk Steel lan grit sing samesthine kanggo gain nuduhake industri wujud saka 2016 kanggo 2023 Amerga Panggunan ekstensif ing jeblugan reresik sektor kanggo aman saka ukuran pabrik, lan Paint lan teyeng saka baja lumahing.
  • nuduhake silika pasar media Sandblasting didominasi konsumsi global ing 2015. dikarepake iki utamané asal saka Asia Pacific, endi materi ketemu èksploitasi amarga anané peraturan padha karo sing katon ing negara Eropah tombol, uga titik rega murah dibandhingake kanggo bahan alternatif.
  • Asia Pacific Sandblasting pasar bareng media liwat 45% ing 2015. Wujud sektor barang awet lan akeh mbuwang fasilitas sarujuk kanggo wilayah.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car


wektu Post: Aug-15-2016
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree

WhatsApp Online Chat !