Tembaga dijupuk / Tembaga Cut Wire dijupuk

Short Description:

 FEATURES Copper shot is made with the process of draw bench, cutting and conditioning etc.. and with the appearance of golden-brightness and spherical beads. And they’re mainly used for polishing, strengthening, sub-lighting and adorning the surfaces on valves, appliance fittings and demarcations etc. Package Our company can carry out woven bag packaging, ton bag packaging, wood tray packaging, plastic packing packaging and the like according to customer requirements. TECHNICAL DATA ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     fitur

    Dijupuk tembaga digawe karo proses babak bench, nglereni lan kahanan etc .. lan karo munculé Golden-padhang lan manik bundher. Lan lagi utamané dipigunakaké kanggo polishing, kiat, sub-cahya lan adorning lumahan ing klep, fitting perabot lan demarcations etc.
    Paket
    perusahaan Kita bisa nindakake dirajut packaging tas, packaging ton tas, kayu tray packaging, packaging packing plastik lan kaya miturut syarat customer.

    • DATA TECHNICAL

    jeneng

    Tembaga Cut dijupuk

    Komposisi Kimia

    Cu : 58~ 99%

    atose Micro

    110~ 300HV

    Strength tensile

    90~ 120Mpa

    urip Owen

    6000

    Struktur Mettallographical

    ewah-ewahan bentuk alpha

    Size

    0.3mm-2.0mm

    Kapadhetan

    7.1g / cm3

    packing Kapadhetan

    4.1 g / cm3

    APLIKASI

    Aplikasi:
    1. Kanggo reresik baja anyar lan lawas lumahing ruangan, descaling, ngiyataken
    2. Minangka jogan kanthi jumlah ongko nyandhang-tahan, lantai kothak hard bisa digawe kanggo kothak, garages lan liyane lantai non-slip
    3. Kanggo wedhi counterweight, kuwi minangka tetanduran semen.
    4. Liwat sawise Processing nggoleki, cocok kanggo kabeh jinis Denim semprotan lan semprotan nggunakake luwih canggih.
    5. Ing materi abrasive (wedhi, kertas abrasive hard, sandpaper, kain Emery)

    Digunakake digunakake ing logam die casting; tliti casting; mesin hardware Manufaktur; otomatis produk instrumen lan tutup industri lumahing cleaning, derusting, mromosiaken, ngalusake lan ing.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    WhatsApp Online Chat !