Black Silicon Carbide

Short Description:

FEATURES Silicon carbide is made from quartz sand, petroleum coke (or char), sawdust from electric arc furnace smelting. In nature there are also rare silicon carbide mineral moissanite. Silicon carbide, also known as Moissanite. In contemporary C, N, B and other non-oxide refractory materials in high-tech, silicon carbide is the most widely used and most economical one. Can be called emery or refractory sand. Silicon carbide is with quartz sand, petroleum coke (or coal tar), wood (green sil...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur

    Silicon carbide digawe saka wedhi kuarsa, coke Petroleum (utawa char), sawdust saka busar listrik pawon paleburan. Ing alam ana uga langka Silicon moissanite carbide Mineral. Silicon carbide, uga dikenal minangka Moissanite. Ing kontemporer C, N, B lan bahan refractory non-oxide ing dhuwur-tech, Silicon carbide siji sing paling wiyar dipigunakaké lan paling ekonomi. Bisa disebut Emery utawa wedhi refractory. Silicon carbide karo wedhi kuarsa, coke Petroleum (utawa tar batu bara), kayu (Silicon carbide ijo kudu nambah produksi uyah) lan bahan mentahan ing suhu dhuwur resistance pawon paleburan. Ing produksi industri saiki China kang silikon karbida dipérang dadi rong jinis Silicon carbide ireng lan Silicon carbide ijo, sing kristal hexagonal, Accounting kanggo 3,20 kanggo 3.25, microhardness 2840 ~ 3320kg / mm2

    Ukuran Grit: 12 # -220 #;
    Micropowder: 240 # -1200 #.

    Karakter
    SIC 88% -97%,
    Fe203 2.5% max,
    FC 2.5% max,
    Moisture 1.0% max.

     

    DATA TECHNICAL

    Size Range

    SiC ≥

    karbon ≤ Free

    Fe2O3% ≤

    Black Silicon carbide

    12 # -90 #

    98.5

    0,2

    0,6

    100 # -180 #

    98

    0.3

    0,8

    220 # -240 #

    97

    0.3

    1.2

    Green Silicon Carbide

    20 # -90 #

    99

    0,2

    0,2

    100 # -80 #

    98.5

    0.25

    0,5

    220 # -240 #

    97,5

    0.25

    0,7

    W63-W20

    97

    0.3

    0,7

    W14-W10

    95.5

    0.3

    0,7

    W7-W5

    94

    0.3

    0,7

     

    APLIKASI

    Panggunan Product
    1. minangka abrasive, bisa digunakake kanggo abrasives, kayata wheel mecah, Whetstone, mecah, kothak wedhi lan ing.
    2. minangka Metallurgical deoxidizer lan suhu dhuwur bahan.
    3. dhuwur kemurnian single crystal bisa digunakake kanggo Pabrik Manufaktur semikonduktor serat Silicon carbide.
    4. modifiers bisa digunakake minangka deoxidizer lan baja struktur wesi matak, digunakake minangka miwiti bahan kanggo nggawe Silicon tetrachloride, sing mentahan bahan industri resin silikon.
    5. bahan-suhu Dhuwur panas langsung
    Gunakake kanggo jeblugan Gedhe pawon lining

    Aplikasi
    1.Ceramics,
    refractories 2.advanced,
    3.abrasives,
    bahan mentahan 4.metallurgical,


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !