Aluminium dijupuk / aluminium Cut Wire dijupuk

Short Description:

Fitur Aluminium Cut kabel dijupuk wis tenanan digawe karo proses drawing, nglereni lan kahanan etc .. Lan padha digunakake kanggo preparation lumahing dening peening lan blasting ing Aluminium, Seng utawa bagéyan karya lancip-tembok lan deflashing lan deburring kanggo nonferrous. Kejabi lagi ditondoi ing efek whitening ketok ing lumahan saka bagéyan karya. karakter Aluminium oxide (AI2O3) isi 70% 80%, ngemot liyane impurities kayata oxide silicon lan titanium oxide, ireng ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur

    Aluminium Cut kabel dijupuk wis tenanan digawe karo proses drawing, nglereni lan kahanan etc .. Lan padha digunakake kanggo preparation lumahing dening peening lan blasting ing aluminium, Seng utawa bagéyan karya lancip-tembok lan deflashing lan deburring kanggo nonferrous. Kejabi lagi ditondoi ing efek whitening ketok ing lumahan saka bagéyan karya.

    karakter
    Aluminium oxide (AI2O3) isi 70% 80%, ngemot liyane impurities kayata oxide silicon lan titanium oxide, a corundum.Mainly ireng digunakake kanggo stainless steel, produk logam, kaca optik, produk pring, polishing lan blasting wedhi, punika Manufaktur setir resin mecah, nglereni cd, abrasive Emery novel

    Paket
    perusahaan Kita bisa nindakake dirajut packaging tas, packaging ton tas, kayu tray packaging, packaging packing plastik lan kaya miturut syarat customer.

     

     

    DATA TECHNICAL

    jeneng

    aluminium dijupuk

    Komposisi Kimia

    Al≥99%

    atose Micro

    45~ 50HV

    Strength tensile

    80~ 240Mpa

    urip Owen

    6500 kaping

    Struktur Metallographical

    ewah-ewahan bentuk alpha

    Size

    0.5mm-3.0mm

    Kapadhetan

    2.7g / cm3

    akeh Kapadhetan

    1,5 g / cm3

    Aluminium dijupuk iku pilihan sampurna kanggo reresik aplikasi karo bagean alus sing bisa gampang rusak dening akeh Kapadhetan medias jeblugan abot. Aluminium dijupuk uga calon gedhe kanggo reresik komponen aluminium sing ora bisa duwe wesi liyane contaminate permukaan.
    Wuku
    Products Rampung lumahing padhang
    Mrodhuksi finish free ketularan ferrous 

     

    APLIKASI

    Digunakake digunakake ing logam die casting; tliti casting; mesin hardware Manufaktur; otomatis produk instrumen lan tutup industri lumahing cleaning, derusting, mromosiaken, ngalusake lan ing.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    WhatsApp Online Chat !