• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • one
  • tw
  • thre
  • ico01

    Klien kita

    Kita misi kanggo ndhukung sukses kita klien lan make pembangunan umum satisfaction.Let lan nggawe mangsa luwih.
  • ico02

    Team kita

    We duwe tim layanan technical profesional, sing ngalami ing sawise-layanan kanggo klien saka fileds beda.
  • ico03

    Standard kita

    Kita wis padha pindhah sertifikat kualitas systen internasional ISO9001, produk sing strictly diprodhuksi lan dites miturut standar relatif.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shanghai Bosun abrasive Co., Ltd. perusahaan abrasive profesional, kang bisa riset, gawé lan ngedol kabeh jinis abrasive. Produk utama kalebu kabeh jinis dijupuk baja, grit baja, baja Cut kabel dijupuk, bal stainless steel, bal aluminium, bal seng, bal tembaga sarta wedhi tembaga, corundum coklat, corundum ireng lan ing. 

Sinau luwih

Products Bintang

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala